Ons Team

Het team vrijwilligers van YMCA Meijendel bestaat uit : Romy van Keppel, Romano Spaans, Anton van Keppel, Joline Nijland, Jeroen Ruigrok, Eline van den Berg, Paulien van Dieren, Elisa Dreezer, Nancy Bellekom en Joëlle Hoogendijk.

Romy van Keppel

Romy gaat ondertussen al sinds 2013 mee als kampleider! Je vindt haar bij creatief knutselen als fanatieke teamleider met spellen. Verschillende thema’s zijn uit haar hoge hoed gekomen en ze is altijd wel in voor een grapje en spelletje. Ze neemt elk jaar een juryplaats in voor de Bonte Avond, zorgt dat er een programma klaar staat en alle attributen voor de kinderen geregeld zijn. Samen met Jeroen neemt zij de presentatie van de Bonte Avond voor zich en danst daarna graag nog op de welbekende hits; Macarena, Cha Cha Slide en Kabouterplop dans. Ook staat ze klaar als EHBO’er.

Romano Spaans

Romano gaat alweer sinds 2013 jaar mee als kampleider! Hij is onze sportieve, rustige leider.
Doet zelf ook graag mee met de spelen en is een fanatieke deelnemer. Altijd helpend om iedereen te ondersteunen en chef scorebord. Hij houdt de hele week de gewonnen punten van de kinderen bij en presenteert op de Bonte Avond de resultaten. Dit is een zeer nauwkeurige proces en hij wordt dan ook vaak door de week heen gevraagd of de punten er al op staan.
Super spannend, want de kinderen kunnen een heuse medaille winnen! Daarnaast neemt hij ook elk jaar de leiding-act voor de Bonte Avond voor zijn rekening en zorgt samen met Elisa voor een tof einde van een gezellige week.

Anton van Keppel

Anton gaat sinds 2014 mee als kampleider en was daarvoor al tijdens ‘voor- en na-kamp’ te vinden. Onze eigen alleskunner en ‘kamppapa’ zorgt dat alles werkt. Hij is ook al jaren op clubavonden en uitgaansdagen aanwezig geweest en een bekend gezicht uit Wassenaar. Anton is elk jaar verantwoordelijk voor de tentborden, tentopbouw, routes uitzetten en inkoop voor het kamp. Daarnaast zorgt hij dat alles klaar staat voor de maaltijden en verschillende spellen.
Samen met Nancy regelt hij vooral achter de schermen alles wat de leidinggroep en de kinderen nodig hebben. Altijd helpend, actief en in voor gezelligheid.

Joline Nijland

Joline is inmiddels sinds 2021 als kampleider mee en al jaren te vinden op clubavonden en uitgaansdagen in Wassenaar. Ze vindt het leuk om creatieve activiteiten en spelletjes te organiseren en doet dan ook zelf graag mee. Die spelletjes speelt ze niet alleen graag met de
kinderen, ook gezelligheid met de leiding is belangrijk. Heeft iemand hulp nodig? Joline is er! De kinderen helpen bij het op orde krijgen van de tent, kantine draaien of lekker eten koken; onze Joline draait haar hand er niet voor om. Ze is ook verantwoordelijk geweest voor de
decoratieve aankleding van het kamp, een leuk thema wil je natuurlijk wel terug zien. Daarin vormt Joline een topteam samen met Paulien.

Jeroen Ruigrok

Jeroen gaat alweer sinds 2019 mee als kampleider! Hij is altijd bij de kinderen te vinden en stuitert vaak door het kamp heen. Samen met Romano fanatiek en sportief in verschillende spellen en een echte grappenmaker. Zo hangt er altijd minstens één kind om zijn nek of arm en zorgt hij als ‘hoofd EHBO’ voor iedereen met een ongeluk(je). Een goede regelaar die helpt om activiteiten in goede banen te leiden en vaak vooraan de groep te vinden is. Zo helpt hij met het opzetten van het kamp en is op de Bonte Avond als presentator te vinden. Voor (een poging tot) het vlechten van haren, hippe dansjes en spelletjes is hij altijd wel te porren en zorgt samen met de leiding voor een goede balans en vooral heel veel plezier.

Eline van den Berg

Onze eigen ‘vliegende keep’ gaat alweer sinds 2020 jaar mee als kampleider! Ze is zeven jaar als kind mee geweest en heeft daardoor een goede en unieke kijk op activiteiten die we organiseren. Zo heeft ze een nieuw introductiespel georganiseerd, iedereen aan het ’touwtjes knopen’ gekregen en regelde ze toffe hits op de Bonte Avond disco. Je vindt haar altijd wel ergens met spullen in haar handen en ze helpt overal mee. Wij kijken nu al uit naar haar nieuwe, creatieve ideeën!

Paulien van Dieren

Sinds 2011 gaat onze lieve Paulien mee als kampleider! Ze is daarvoor jaren als kind mee geweest en heeft zo meer dan genoeg ervaring opgedaan. Lekker actief, lief en op pad met de camera. Verstoppertje spelen? Tekeningen maken? Speurtocht? Paulien doet gezellig mee! Rennend door het bos, gekke outfits aan, goede verhalen vertellen en hout hakken; ze doet het allemaal. Hebben we een leuk thema? Paulien denkt mee en versiert graag het kamp, want we maken het sowieso gezellig! Na het kamp gaat ze hard voor ons aan de slag om een toffe kampfilm te maken. Zo hebben we allemaal nog een herinnering die we kunnen blijven terug kijken.

Elisa Dreezer

Onze Elisa gaat alweer sinds 2009 mee als kampleider! Daarvoor is ze ook al jaren als kind mee geweest en is daarmee onze langst zittende YMCA’ er. Een gezellige wandelende encyclopedie van kampspellen, kampliedjes en creatieve ‘kampherinneringen’. Legendarisch is haar vertolking van ‘Fli Fla Flo’, haar dans moves op de Bonte Avond disco en tekenkunsten. Vaak in de keuken te vinden om te helpen met avond eten maken, zorgen dat alles schoon is en alles klaar staat voor de spellen. Ze staat ook bekend om de toch wel heerlijke pannenkoeken. Ieder jaar opnieuw bakt ze minstens 100 (!) pannenkoeken voor de kinderen en de leiding. Maar vooral haar ‘Inkoopspel’ is berucht en beroemd waarbij kinderen tegen elkaar strijden voor de meest bijzondere inkopen, en ook de leiding tegen elkaar voor de meeste verkopen.

Nancy Bellekom

Onze eigen ‘kampmama’ gaat sinds 2020 mee als kampleider! Daarvoor ook al vaak te zien op clubavonden en dagjes uit en een bekend gezicht in Wassenaar. Ze kan op tien plekken tegelijk zijn; kinderen helpen waar ze hulp bij nodig hebben, boodschappen halen, tenten opzetten en teamleider zijn tijdens spellen. Onze Nancy doet het allemaal! Als co-EHBO’er springt ze direct in actie bij de kleine ongelukjes, helpt ze met de ‘anti-spinnen spray’ en zorgt ze samen met Anton voor alles achter de schermen. Ook een enthousiaste toeschouwer tijdens de Bonte Avond en onze vertrouwenspersoon.

Joëlle Hoogendijk

Ons nieuwste gezicht! Ze start in 2023 als nieuwe aanwinst in ons gezellige team. Deze Pedagogiek studente is onwijs sportief en houdt zich al 5 jaar bezig met animatie. Gekke spelletjes? Een dansje? Knutselen? Joëlle doet het allemaal! Je vindt haar ook vaak op het water op de zeilboot met haar vrienden en is altijd beschikbaar als EHBO’er. Verder werkt ze in een kookstudio dus wij kijken al uit naar haar kunsten in onze eigen keuken 😉 Ze neemt ook ervaring van andere kampen mee en heeft veel zin om op met ons allemaal een top week neer te te zetten. Nodig haar vooral uit voor een leuk spelletje of knutsel sessie!

Zomerkamp voor kinderen uit de regio Voorschoten en Wassenaar